God middag.

På förmiddagspasset valde vi vilka grupper och vilka filmer vi ska spela in. Sedan gick vår grupp och kollade in de platserna vi ska filma in på. Så vi fick en av systemkamerorna med oss. Det gjorde också att vi tog en del bilder x) hehe. Här kmr någon bild på mig som Anna & jag tog. Ska redigera lite senare med tiden sen kommer lite fina vår/sommarbilder! Jippie.
Nu ska jag ha spanska sen hem med Evelina. Hörs kanske eller inte :). ♥


Anna fotograf ;)Har haft shorts typ alla dagar denna veckan, mycket skönt :).
Fotografering | | 5 kommentarer |

God kväll.

Kom hem vid lite över 20 efter träningen. Övingskörde både dit och hem idag (y). Det gick väldigt bra också så jag blev glad. Träningen gick också ganska bra med lite kul-teknik och fys på slutet. Jag hoppas verkligen att jag snart får ett bra grepp om tekniken i mina grenar så att inomhussäsongen artat sig något iaf. Det går bra för några av de andra i gruppen så jag hoppas att det smittar av sig snart :).

Kom hem och grillade lite innan jag hoppade in i duschen. Sen har jag lyssnat på musik, sorterat kläder, vikit kläder, bestämt kläder till i morgon och packat inför både imorgon och helgen lite.

Morgondagen kommer att vara i skolan till lite innan 15, åka hem till Evelina med Ted. Senare ska vi grilla och lite sånt mys. Sen blir det nog någon fest :). Jag hoppas det blir en bra kväll. Jag ska ju umgås med bästa Evelina, älskling och lite andra. Jag finns alltid att nå på mobilen. Både samtal och sms uppskattas :D.

Nu ska jag ta och sova och skicka nått sms till älsk :}.
Sov gott & nattinatti. ♥
Dagens | | En kommentar |

Ny design.

Ganska lugn dag i skolan. På svenskan kollade vi på film, En Vampyrs Bekännelse. Den var helt okej förutom att det var rätt mycket blod inblandat. Skrev ner anteckningar till min analys också. Lunchen åt vi ute och satt och pratade om morgondagen som ska tillbringas med de bästaste Evelina, Ted & Simon :) som senare på kvällen ska "firas" valborg ute där Evelina bor. Det kommer nog bli roligt. Naturkunskapen tillbringades ute och lite pluggande till provet (y). Sen åkte jag hem & fikade med mina föräldrar. Nu ska det packas inför imorgon och till helgen ;). 

Här kommer då min nya design/header. Den förra hade försvunnit. Men Lina & Anna var så snälla i skolan och försökte hjälpa mig. De är proffs! Anna fick tillslut rätt på allt :D. Och då bestämde vi för att göra lite andra småjusteringar i bloggen. Sen satte vi dit min nya header som jag satt och gjorde på påsklovet. Nu kommer den till användning. (Om du inte ser den uppdatera/f5) Vad tycks nu då? :)Hörs! 
Dagens | | 7 kommentarer |
Upp