Godkväll sista dagen och timmen på denna veckan.

Berättade i tidigare inlägget om vad jag gjort denna helgen lite snabbt, hoppas det dög för er :). Och det mysigaste av allt är att jag spenderat alla timmar tillsammans med min finaste pojkvän :}. Det har varit helt underbart.

Duschade precis och tittade in den färg jag fått sen jag solade innan idag med Ted. Det ända är att jag ser röd ut. Och att jag känner mig helt varm, precis som att jag bränt mig lite eller nått. Men det har nog lagt sig lite till i morgon.

Nu ska jag bara städa upp och lägga ner mina rentvätt. Skola i morgon och då händer nog inte så mycket mer än att jag ska få min systemkamera av Lina :). Så efter skolan eller senare ska jag och mamma iväg och köpa ett minneskort till den. Sen ska jag öva lite innan jag visar upp mina skills ^^.

Sov så gott till de kära läsare jag har ! ♥
Bilder sen jag och pojkvännen satt vid ån den 27/5. Andbilder ^^
Dagens med bild | | 5 kommentarer |

Dåligt att Jarmo inte vann.

I lördags jobbade vi i hembygdsparken åt Änglamilen för min förening. Vi körde hem senare på eftermiddagen, typ 18. Det blev att jag sov över hos min älsklade en natt till :). Denna kvällen tittade vi på Robinsson och Wallander: Hämnden. Både jag & Ted blev lite sura när det blev att Ellinore vann. Jarmo hade förtjänat platsen mer än de andra tjejerna i finalen. Den andra som jag typ "hejade" på var Anna.

Idag har vi varit ute nästan hela tiden och solat, lyssnat på musik och duschat i vattenslangen. Det var jättevarmt och skönt. Sedan har vi ätit lite och senare ska vi nog iväg och titta på när Cornelia spelar match här i hjärnarp. Sen ska jag åka hem, kanske med min syster också. I morgon börjar en ny vecka.

Hörs.


Grattis på Morsdag & Namnsdagen mamma :). ♥
Dagens med bild | | 4 kommentarer |

Fredag natt.

Idag var det först lite kort redovsining om APU:n och på eftermiddagen blev egentligen ecxelprovet flyttat, men jag provade att göra det ändå. Förhoppningsvis klarade jag iaf de grundläggande delarna. Efter skolan så gick jag och Ted i stan och kollade runt lite efter morsdagpresent. Hittade dock inget. Hälsade på Felicia på The Huset en sväng också :). Vid 17 skulle jag vara en av nummerlappsvärdarna i hembygdsparken, så det gjorde jag i ca 1h där. Efter det tog jag mig hem till min pojkvän. Överraskade honom till att jag skulle komma senare på kvällen, men kom ett tag tidigare och gjorde honom megaglad :D.

Denna kväll åt vi pizza och drack cola. Efter det satt vi och pratade och senare kollade vi på film, Yes Man. Helt okej film med lite humor i :). Nu är klockan ganska mycket, 00:13, och vi ska upp hyfsat tidigt i morgon för att hjälpa till på Änglamilen i stan. Så då ska jag, Ted, Cornelia och någon mer jobba tillsammans vid målet. Hoppas det blir en bra dag med fint väder (y).

Hoppas ni haft en mysig fredag, fredagkväll & fredagnatt ! Natti. ♥På bilden är det min fina pojkvän. Bilden tog jag på stranden igår (28:e) :}
Dagens med bild | | 4 kommentarer |
Upp